Consuminder maar(t) 19: Ontrommelen

By Financieel onafhankelijk in 10 jaar! - maart 18, 2015

Door de jaren heen hebben wij een rijke verzameling aan 'rommel' gekregen. Spullen van vroeger, want o zo leuk om nog eens terug te kijken. Cadeautjes waar je eigenlijk niets mee kan, maar waarvan ik het zonde vind om ze weg te doen. En ga zo maar door. En al die rommel? Die belandt  in bakken achter het schot op zolder. Om daar vervolgens jaren te staan. Voor het geval dat...

En deze 'rommel' ligt niet alleen op zolder. Ook in kasten en lades is genoeg te vinden. Zo zijn er ondertussen 3 kurkentrekkers, 5 scharen, 20 onderzetters...Got the point? Dat gaan we dus veranderen! We gaan ontrommelen zoals ik zo mooi op de blog van Min of meer las.

De komende periode wil ieder weekend 1 ruimte in ons huis ontrommelen. Alles wat niet meer nodig is, kan richting de kringloop of vrienden/familie. Komend weekend ga ik starten met het ontrommelen van de keuken. Uiteraard doe ik er dan maar meteen een sopje bij, als we dan toch bezig zijn....!

Hoe zorg jij ervoor dat jouw huis niet overvol met spullen raakt? Heb jij hier een systeem voor of krijg je af en toe gewoon flink last van het opruimvirus?  • Share:

You Might Also Like

0 reacties