Open huizen dag 2015

By Financieel onafhankelijk in 10 jaar! - maart 28, 2015

Vandaag was de landelijke NVM open huizen dag. Bij het overlijden van schoonvader hebben wij, samen met zwager,  zijn woning geërfd. Sinds afgelopen donderdag staat de woning in de verkoop en vandaag deden we mee aan de open huizen dag.Het weer werkte niet mee, maar gelukkig hield dat de kijkers niet tegen. We kregen vandaag 4 geinteresseerde stellen op bezoek.

De woning is een echte kluswoning en staat in de randstad. De basis van het huis is goed, alleen is de inrichting van de woning zwaar gedateerd. Daar hebben we de vraagprijs ook op aangepast. Er zit gelukkig een ruime overwaarde in de woning, er is dus ruimte om, als dit nodig is, de vraagprijs te verlagen. We hopen uiteraard dat de woning zo snel mogelijk verkocht wordt, aangezien er nog wel een kleine hypotheek op rust.

We hebben besloten om in eerste instantie niet te klussen in de woning, maar de vraagprijs scherp neer te zetten. We hopen dat we kopers kunnen vinden. Mochten we na 3 maanden merken dat het niet loopt, gaan we opnieuw kijken wat het meest interessant is; de vraagprijs verlagen of klussen in de woning.

Heb jij jouw woning in de verkoop staan? Heb je meegedaan aan de open huizen dag?
 

  • Share:

You Might Also Like

1 reacties