Voorbereidingen zomervakantie; aanraders?

By Financieel onafhankelijk in 10 jaar! - juni 04, 2015

Niets is zo leuk als de voorbereidingen voor de vakantie.  We zijn de laatste tijd druk bezig met het zoeken naar een leuke vakantiebestemming.  We willen graag 10 tot 12 dagen weg met een budget van 1600 voor 2 personen voor de reis (vlucht + appartement/hotel) We hebben echter geen idee waar we  heen willen. 

Wat willen we graag?
We houden van de zon, maar vinden het ook leuk om een actieve vakantie te hebben. We zwemmen, kanoën en wandelen graag.  Onze voorkeur gaat uit naar een klein appartement of klein hotel met zwembad. We houden van de natuur,  maar vinden het ook leuk om authentieke plaatsen te bezoeken. Bij voorkeur niet te toeristisch.

Een redelijke  wensenlijst, maar willen daarbij uiteraard best concessies voor doen. Het budget kan eventueel ook wat omhoog. Om wat inspiratie op te doen, hoor ik graag van jullie wat jullie meest fantastische vakantie ooit was. Wat is echt een aanrader? Ga jij deze zomer op vakantie?
 • Share:

You Might Also Like

13 reacties

 1. Belangrijk aandachtspunt, in welke periode wil je gaan? En is die 1600 euro incl. of excl. uitgaves voor eten/drinken, auto, etc.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha, mijn beste twee vakanties ooit passen niet bij jou wensen. De eerste was namelijk een campertrip van 3 weken door Ontario, Canada met het hele gezin. En de tweede was de kampeer-fietstocht die ik samen met mijn man maakte en waarin wij vanaf thuis naar Nice zijn gefietst in 3 weken. Ben bang dat beide reizen het voor jullie niet gaan worden. Sorry.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hongarije? Mooi land. Veel water mogelijkheden. Wandelen. Erg goedkoop.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. denk inderdaad eens aan Oost-Europa, vb Polen, Tjechie, Slovenie..
  hetzelfde pakket kan ook in Frankrijk maar dan wordt het kamperen. Ook leuk.
  groeten anna

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zwarte Woud - Duitsland. volop activiteiten voor ieder leeftijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Canarische Eilanden. La Gomera schijnt een mooi wandeleiland te zijn. Fuertaventura staat bekend om zijn watersport mogelijkheden.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Kroatie, binnenland Istrie genoeg aanbod van huizen met zwembad, toch dicht bij zee en voldoende cultuur en uitgaansgelegenheden in de omgeving

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Madeira en La Gomera zijn fijne wandeleilanden! Kies een fijn huisje of appartementje uit net buiten alle drukte, dan valt de prijs ook best mee.
  Wij gaan met het gezin naar Mallorca, echt even zon, zee en niks moeten....Volgend jaar weer iets actiefs haha

  Gr. Boukje

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oostenrijk. Veel all inclusive hotels/appartementen en incl acriviteitenkaart waarmee je veel (gratis) uitjes kan doen. En in 1 dag aan te rijden.
  Grt Mariska

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zuid-Spanje. Warm, goedkoop en heerlijk eten en drinken.

  BeantwoordenVerwijderen