Woonwoensdag!

augustus 17, 2016

Hoop je eindelijk een nieuw woonwoensdagverhaal te kunnen lezen, staat er weer zo'n stom oproepje voor het insturen van nieuwe verhalen. ;) In de maanden juli en augustus is er in verband met de vakantie op woensdag geen Woonwoensdag. In september gaat de rubriek weer wekelijks van start. Aangezien ik in het laatste trimester van de zwangerschap zit, wil ik graag een voorraad verhalen hebben voor de komende periode. Voor het geval dat ik er een tijdje uit ben...

Gelukkig zijn er al een heleboel lieve lezers geweest die mee hebben gewerkt aan mijn oproep voor woonwoensdag. In september komen daarom de eerste verhalen weer online. Om de veelgelezen rubriek ook in de komende maanden  in stand te houden ben ik daarom nu al op zoek naar lezers die een inkijkje willen geven in zijn/haar woonsituatie.

Wil jij meewerken aan deze leuke rubriek? Stuur dan een mailtje naar info@in10jaarfo.nl, uiteraard wordt er vertrouwelijk met informatie om gegaan en wordt er alleen geplaatst waar jij goedkeuring voor geeft. Daarnaast kan je volledig anoniem meewerken.

Lijkt het jou leuk om mee te doen? Stuur een mail en ontvang de vragenlijst retour. Na de zomer kunnen we dan weer met elkaar genieten van nieuwe woonwoensdagverhalen.

Alvast bedankt!

 Oude verhalen lezen? Op deze pagina kan je ze allemaal terug vinden!

You Might Also Like

0 reacties

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

Popular Posts

Populaire berichten

Populaire berichten