Oproepje!

mei 31, 2017

Op maandag is het altijd ontzettend druk op in10jaarfo. Dan wordt immers de allernieuwste Moneymonday gepubliceerd. Ik vind het, ondanks de vele eerdere publicaties, nog steeds een heerlijke rubriek om te lezen, omdat ieder verhaal uniek is.

Maar voor die rubriek heb ik wel een beetje hulp nodig, want zonder jullie is er immers geen Moneymonday. Aangezien ik nog maar 2 concrete aanmeldingen heb voor de komende periode (en tientallen aanmeldingen waar ik geen respons meer op heb gekregen) ben ik op zoek naar nieuwe verhalen! En het leuke; echt iedereen kan meedoen, want geen verhaal is hetzelfde. Gezin, alleenstaand, hoog of laag inkomen, het maakt niet uit.

Wil jij anoniem meeewerken aan Moneymonday en ervoor zorgen dat we nog heel lang van de rubriek Moneymonday kunnen genieten? Meld je dan aan via info@in10jaarfo.nl. 

Mocht je na jouw aanmelding, om welke reden dan ook, liever niet meer mee werken? Geen probleem, maar laat het wel even weten. Dat zorgt bij mij voor een opgeruimde mailbox en scheelt mij ook een hoop extra tijd i.v.m. het sturen van herinneringsmailtjes!


 

You Might Also Like

2 reacties

  1. Je mag me mailen met een vragenlijst.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik lees je blog graag, maar misschien een paar hoofdonderwerpen samenvoegen tot een financieel blok en daarnaast wat nieuwe hoofditems of een update vragen op oude blogs? Financieel onafhankelijk worden staat nooit op zichzelf.

    BeantwoordenVerwijderen

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

Popular Posts

Populaire berichten

Populaire berichten